Choose your language

  • taxi goedkoop naar schiphol
    taxi goedkoop naar schiphol

    rekent vanaf de buurt en niet vanaf de straat, dat is nóg voordeliger.

  • taxi goedkoop naar schiphol
    taxi goedkoop naar schiphol

    rekent vanaf de buurt en niet vanaf de straat, dat is nóg voordeliger.

Bereken nu je ritprijs

FAQ

FAQ van Trust Taxi Service  / Taxi Goedkoop Naar Schiphol  / Taxi 2 Airports.

Aankomst van uw vlucht

Wij houden uw vluchtnummer in de gaten en weten daardoor uw vermoedelijke aankomst  en proberen als uw vlucht later of vroeger binnen komt om toch op tijd voor u klaar te staan.

Dit kan echter alleen als u de juiste datum en vluchtnummer heeft opgegeven houd u hierbij rekening dat uw dag van vertrek niet altijd uw dag van aankomst is, de dag datum en tijd is voor ons belangrijk.

Aankomst op de luchthaven

Onze chauffeurs ontvangen u direct op het meeting point in de aankomsthal dit is vlakbij de ingangen van het treinstation, het is een grote kubus in rood en witte blokken en het is aangegeven door de info borden op Schiphol.

Kijk of u de chauffeur ziet staan op het meeting point met een bordje waarop uw naam of het logo van uw bedrijf is vermeld. Vervolgens loopt u met de chauffeur naar de excellence parking, de parkeer garage is direct verbonden aan vertrekhal 3 en via een corridor exclusief toegankelijk voor Schiphol excellence klanten waaronder Trust Taxi Service.

Is uw bagage niet op de bagageband, maakt u daar dan direct melding van op ons mobiele help nummer die is te vinden op uw bevestiging,  ga daarna pas aangifte doen van vermissing. De chauffeur weet dan dat het even kan duren voor u zich bij hem meldt. Als u zich niet tijdig bij ons meldt en wij weten niet waar u bent vertrekt de chauffeur 30 minuten nadat de bagage volgens Schiphol is afgehandeld. Wachten heeft dan geen zin, want volgens ons bent u dan niet met de vlucht gearriveerd en heeft langer wachten geen zin meer. Controleer uw bevestiging daarom op de juistheid van de door u ingevulde gegevens en zorg dat u ten alle tijden mobiel bereikbaar bent met het door u opgegeven nummer.

Betaling

Betaling uitsluitend contant aan de chauffeur of via credit cards zoals Mastercard of Visa geeft u dit wel even aan op het reservering formulier, helaas zijn de meerkosten hiervan 5% van de ritprijs.

Bij een retour rit vind de betaling plaats 50% op de heenreis en 50% op de terugreis aan de chauffeur.

De ritprijs staat altijd na de bevestiging vast en is inclusief 6% laag BTW tarief.

Ik wil graag vooruit betalen, is dit mogelijk? Ja, dit is mogelijk.

Voor bedrijven is het mogelijk om op rekening te rijden, meld dit wel voorafgaande aan de ritten, voor het rijden op rekening zijn extra kosten verbonden.

Kinderstoeltjes

Volgens de taxiwet zijn er geen kinderstoeltjes verplicht in een taxi. Op de achterbank van een taxi hoeven kinderen geen kinderzitje te gebruiken. Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen moeten wel gebruik maken van de gordels, voor zover beschikbaar. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen in een taxi los op de achterbank zitten. Als er geen gordels in de taxi aanwezig zijn, mogen alle passagiers, zowel volwassenen als kinderen, los op de achterbank zitten.
Voorin een taxi moeten kinderen groter dan 1,35 meter en volwassenen de gordel gebruiken en kinderen kleiner dan 1,35 meter een goedgekeurd kinderzitje. Als er geen gordels in een taxi aanwezig zijn, mogen kinderen kleiner dan 1,35 meter niet voorin zitten, terwijl kinderen groter dan 1,35 meter en volwassenen in dat geval los voorin mogen zitten.  Gezien de soorten en maten hebben wij deze dan ook helaas niet ter beschikking. U eigen kinderstoeltje kunnen wij helaas ook niet in bewaring nemen.

Navigatie

In al onze auto's zit een navigatie systeem.

Ophalen

Wij moeten onderweg nog meer mensen ophalen, kan dat? Ja, dat is mogelijk, maar dan moet u via een offerte aanvraag - alle postcodes aan ons doorgeven voor een juiste prijs berekening.

Bij uw berekening hoeveel tijd u nodig heeft om naar de luchthaven Schiphol te komen kan  bv via Google maps    http://maps.google.nl/maps?hl=nl&tab=wl    houd u wel rekening met de drukte tijdens de spits.

Bij het ophalen staat u ongeveer 15 minuten van te voren klaar, het kan voorkomen dat de chauffeur iets eerder aanwezig is, soms ook iets later door het drukke verkeer.

Taxibusjes

Natuurlijk hebben wij ook Schiphol taxibusjes, door heel Nederland. Onze Schiphol taxi bussen zijn meestal van het merk Mercedes, Opel, of Ford. Voor een Goedkoop Schiphol taxibusje bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden Schiphol taxibus vervoer tegen een goedkope vaste prijs. Onze Schiphol taxi bussen rijden 24/7 op ieder  tijdstip en iedere dag, de prijs staat van te voren vast!  Het voordeel van onze Schiphol service is dat wij met een vooraf bepaalde kilometer prijs rijden die u op onze website kunt berekenen. U bepaald hoe laat de Schiphol bus bij u voor de deur moet staan en wij doen de rest. Wij bieden een goedkope Schiphol service naar of van Schiphol met 6/7  en 8 persoon busjes vanuit heel Europa, voor een goedkope vaste prijs. Uiteraard rijden wij op aanvraag ook naar andere bestemmingen en luchthavens binnen Europa met onze taxi bussen.

Tot slot wensen wij u een goede reis toe.

GOEDKOOP VAN EN NAAR SCHIPHOL

DAT IS VOOR ONS GEEN PROBLEEM